MARKETING


Vállaljuk cégek/vállalkozások marketing és hirdetéskezelési feladatait valamint közösségi médiafelületre történő tartalomfeltöltéseit. Manapság szinte elengedhetetlen a közösségi média jelenlét. Hirdetésekkel segítjük az ügyfélszerzést vagy a cég szolgáltatásainak népszerűsítését. Ezt költséghatékonyan tesszük, a legjobb megoldásokkal.

Ennek főbb lépései a gyakorlatban:

  • Meghatározzuk a célokat, lehet az akár vásárlás, akár érdeklődők keresése, a szolgáltatás bemutatása, vagy brandépítés.
  • Az elérendő célokhoz kiválasztjuk azokat a csatornákat, amelyek ezeket a legjobban segítik, és amelyeken keresztül hatékonyan el tudjuk érni a célközönséged. Itt válogatunk a megjelenési felületek közül. /Facebook, Instagram, Google stb./
  • A kiválasztott csatornákhoz megtervezzük a megfelelő üzeneteket. Ezeket úgy helyezzük el, hogy a célhoz közeledve egyre inkább támogassák annak elérését.
  • Kidolgozzuk a költségkeret leghatékonyabb elosztását.
  • Meghatározzuk, hogy az egyes kampányokon belül milyen kisebb egységekre, hirdetéscsoportokra lesz szükség.
  • Elkészítjük a konkrét hirdetéseket. Mind a szövegek, mind pedig a grafikákat, így komplex megoldást kapsz.
  • Elindítjuk a kampányt és folyamatosan felügyeljük, optimalizáljuk őket, hogy a lehető legjobb eredményeket érhessék el a lehető legjobb megtérülés mellett.

Fontos kiemelni, hogy a hirdetéskezelés és a marketing elindítása időigényes feladat. Az első egy hónap mindig teszt jelleggel fut. Ez azt jelenti, hogy ebből az időszakból tudjuk leszűrni a hosszútávú következtetéseket. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy már az első hónapban ne hozna új ügyfeleket.

A hirdetések fajtái lehetnek videós, szöveges vagy űrlapos megoldások is. Minden közösségi média felületen egyénileg kell beállítani az adott időszak alatt általad elkölteni kívánt keretet. Ez biztosítja, hogy sosem költesz majd több pénzt annál, mint amennyit egy hónapban terveztél.

Folyamatosan készülnek a statisztikák, amikből kiderül mennyire volt sikeres egy adott kampány.

MARKETING was last modified: november 6th, 2020 by konyvvitel2001